Kinkku-lehtitaikinarullat kinkusta
4
Henkeä
30 min

Kinkku-lehtitaikinarullat kinkusta

Raaka-aineet

100 g Atria 250g Keittokinkku

100 g Atria 250g Ylikypsä Kinkku

1 pkt torttutaikinalevyjä

1/2 dl pestokastiketta

1 kananmuna

sormisuolaa

Näin se hoituu

Levitä neliömäiset torttutaikinalevyt pellille ja nosta toisiin keitto- ja toisiin palvikinkkuviipale. Mausta pestolla ja rullaa kiinni. Voitele rullat ja tee niihin viiltoja merkiksi erilaisista mauista. Ripottele aivan kevyesti suolaa rullien päälle ennen paistamista. Paista 220 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok