Kinkku-ananastäytteiset rieskarullat
4
Henkeä
15 min

Kinkku-ananastäytteiset rieskarullat

Raaka-aineet

4 kpl tunturirieskaa

4 rkl tuorejuustoa

100 g Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku

8 rkl ananasmurskaa

100 g juustoraastetta

Näin se hoituu

Levitä tunturirieskoille tuorejuustoa tasaisesti. laita kinkkuviipaleet rieskan keskelle ja levitä ananasmurskaa niiden päälle. Rullaa rieskat, laita uunivuokaan ja ripota juustoraastetta päälle. Paista uunissa 200 asteessa 5 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok