Kesäinen kuhasalaatti
4
Henkeä
20 min

Kesäinen kuhasalaatti

Raaka-aineet

4 kpl pientä kuhafilettä (á 120 g)

maun mukaan suolaa, valkopippuria, ruohosipulia ja tilliä

150 g jäävuorisalaattia

150 g rucolasalaattia

100 g tuoretta kurkkua

100 g kirsikkatomaattia

50 g hunajamelonia

50 g viinirypäleitä

50 g tuoretta mansikkaa

SALAATTIMARINADI

1/4 dl limemehua

1/4 dl makeaa chilikastiketta

1/2 dl oliiviöljyä

Näin se hoituu

Mausta fileet suolalla ja valkopippurilla. Anna maustua vähintään 1 tunti. Huuhtele ja valuta salaatit, tomaatit, kurkku, viinirypäleet ja mansikat. Revi salaatit kulhoon. Kuori kurkku ja meloni, leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi ja lisää salaatin joukkoon. Poista viinirypäleistä siemenet ja halkaise ne sekä tomaatit salaattikulhoon. Sekoita marinadi ja kaada se salaatin päälle. Paista fileet ja ripottele tuoretta tilliä ja ruohosipulia päälle. Tarjoile kuhafilee salaattipediltä.

Reseptit ja vinkit