Katkaraputoast
4
Henkeä
20 min

Katkaraputoast

Raaka-aineet

200 g kuorittuja katkarapuja (pakaste)

100 g majoneesia 15%

1/2 dl tilliä

1/2 kpl punasipulia

1 rkl sitruunamehua

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippurirouhetta

4 kpl paahtoleipää

1 rkl margariinia

60 g siian tai muikun mätiä (pakaste)

1 kpl sitruunaa

Näin se hoituu

Hienonna tilli ja punasipuli. Sekoita katkaravut, majoneesi, tilli, punasipuli ja sitruunamehu keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois tai ota niistä muotilla pyöreitä kiekkoja. Voit käyttää myös esimerkiksi piparkakkumuottia.

Paahda leivät ja voitele voilla. Jaa katkarapumajoneesi leipien päälle ja koristele mädillä, sitruunalohkoilla ja tillillä.

Reseptit ja vinkit