Katkarapu-ruistoastit
4
Henkeä
20 min

Katkarapu-ruistoastit

Raaka-aineet

200 g isoja pakastekatkarapuja

2 rkl ranskankermaa

1 rkl sitruunamehua

1 dl tilliä hienonnettuna

1/2 tl suolaa

1/4 tl mustapippuria

8 kpl ruisvuokaleipää

1 rkl margariinia

1/2 tl tilliä

1 kpl sitruunaa

Näin se hoituu

Sulata katkaravut. Ota sivuun 4 isointa ja kauneinta rapua. Hienonna loput ravut karkeasti veitsellä. Sekoita kulhossa hienonnettujen katkarapujen joukkoon ranskankerma, sitruunamehu ja tilli. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla. Paahda leipäviipaleet rapeiksi ja voitele ne. Lusikoi neljälle leivälle täytettä ja nosta päälle toinen leipäviipale. Koristele kokonaisilla katkaravuilla, tillillä ja sitruunalohkolla.

Reseptit ja vinkit

Vinkki