Juhlien hunajainen broileri-couscoussalaatti
25
Henkeä
30 min

Hunajainen kana-couscoussalaatti

Raaka-aineet

SALAATTI

3,75 dl couscousia (kypsänä n. 4 dl)

1 pkt Atria Perhetilan 1000g Hunaja Kanan Fileesuikale

2,5 rkl rypsiöljyä

2,5 rkl balsamietikkaa

2,5 kpl keltasipulia

2,5 dl ranskankermaa

2,5 kpl vihreää paprikaa

2,5 tlk (220 g) säilykemangoa tai -persikkaa

2,5 ruukku jääsalaattia

1,25 ruukku (rucolaa)

KASTIKE

500 g kevytkermaviiliä

8 rkl vihreää pestokastiketta

2,5 tl sokeria

5 tl sitruunamehua

Näin se hoituu

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Sekoita kermaviilikastikkeen aineet.

Ruskista kanan fileesuikaleet kevyesti öljyssä, mausta balsamietikalla, suolalla ja pippurilla. Lisää hienonnettu sipuli ja ranskankerma, anna kiehua muutama minuutti. Kuutioi paprika ja mango. Huuhdo salaatinlehdet ja hienonna ne. Levitä puolet jääsalaatin lehdistä laakean tarjoiluastian pohjalle ja reunoille. Käytä rucolaa halutessasi lisänä.

Sekoita kypsä couscous, paprika- ja mangokuutiot sekä loput salaatinlehdistä keskenään. Sekoita joukkoon kastike. Kaada seos salaattipedille. Nosta juuri ennen tarjoilua lämpimät kanan fileesuikaleet päälle. Koristele persiljalla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit