Jouluinen hedelmäsalaatti
4
Henkeä

Jouluinen hedelmäsalaatti

Raaka-aineet

1 pss salaattisekoitusta

1 appelsiini

2 viikunaa

1 pkt Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä

kourallinen pekaanipähkinöitä

1/2 pkt tummia viinirypäleitä

1/2 pss tähtianiksia

Ruisnapit:

200 g chilituorejuustoa

Atria Kulinaari 100 g Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä

1 pss tuoretta ruohosipulia

pippuria ja ruisnappeja

Näin se hoituu

Jouluinen hedelmäsalaatti:
Kuori appelsiini. Pilko hedelmät halutun kokoisiksi ja ripottele ne salaattipedille. Rullaa kylmäsavuhärkä -leikkeleet yksittäin rullalle ja työnnä ne sopiviin väleihin salaatin sekaan. Ripottele päälle pähkinät ja tähtianikset. Tarjoile balsamicon ja oliiviöljyn kanssa.
Ruisnapit:
Pilko ruohosipuli ja härkäleikkele pieneksi silpuksi. Sekoita paketilliseen tuorejuustoa ja mausta ripauksella pippuria. Lusikoi haluttu määrä ruisnappien päälle ja laita hetkeksi jääkaappiin maustumaan.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki