Jauheliha-sipulipiirakka
6
Henkeä
90 min

Jauheliha-sipulipiirakka

Raaka-aineet

1 rasia Atria 400g Jauheliha 9,5%

2 kpl sipuli lohkoina

2 kpl punasipulia lohkoina

2 kpl valkosipulin kynttä viipaleina

2 tl suolaa

mustapippuria rouhittuna

2 rkl persiljaa leikattuna

2 rkl basilikaa leikattuna

2 kpl kananmunaa

2 dl ruokakermaa (laktoositon)

1 dl maitoa (laktoositon)

1 kpl piirakkataikina

juoksevaa margariinia

Näin se hoituu

Voitele piirakkavuoka margariinilla ja painele taikina pohjalle ja reunoille tasaisesti.
Ruskista jauheliha ja sipulit. Mausta suolalla, mustapippurilla, persiljalla ja basilikalla. Kaada seos piirakkavuokaan ja levittele tasaisesti. Sekoita kananmunat, kerma ja maito, kaada jauheliha-sipuliseoksen päälle. Paista 180 asteessa noin 40 min. Tarjoa lisäksi vihersalaattia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit