Jauheliha-rieskarullat
6
Henkeä
25 min

Jauheliha-rieskarullat

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Parempi Nauta Jauheliha 10%

1 tl rypsiöljyä

1 pss tacomausteseosta

1,5 dl vettä

6 kpl suorakaiteen muotoisia rieskoja

1 pkt Forssan 350g Kaalipurjosalaatti

50 g jalopenoviipaleita

100 g juustoraastetta

Näin se hoituu

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää tacomausteseos ja vesi. Sekoita ja hauduta noin 10 minuuttia. Lämmitä rieskat nopeasti uunissa. Levitä kaali-purjosalaattia rieskalle tasaisesti. Lisää loput täytteet ja kääri rullalle. Ripottele rullien päälle juustoraastetta ja gratinoi ne nopeasti 200-asteisessa uunissa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit