Jauheliha-kasviskeitto 
4
Henkeä
30 min

Jauheliha-kasviskeitto

Raaka-aineet

1 rasia Atria 400g Parempi Nauta Jauheliha 10%

2 kpl paprikaa

5 dl kukkakaalia paloiteltuna

1 pss papupaloja (200 g)

6 valkosipulin kynttä

1-2 kpl vihreää chiliä

1 rkl öljyä

2 tl yrttimaustesekoitusta

1 tl mustapippurirouhetta

2 kpl lihaliemikuutiota

2 prk tomaattimurskaa tai kirsikkatomaattisäilykettä (á 200 g)

1 rkl sokeria

6 dl vettä

1/2 ruukku timjamia tai basilikaa

Näin se hoituu

Nosta jauheliha etukäteen huoneenlämpöön. Esikäsittele kasvikset, pilko ne ja silppua valkosipulit ja chilit. Kuumenna öljy kattilassa, kiehauta chili-valkosipulisilppu, lisää jauheliha ja ruskista se muruksi ja mausta yrttimaustesekoituksella ja mustapippurilla. Murenna liemikuutiot lihamurun päälle, lisää kasvikset, tomaattimurska, sokeri ja vesi. Keitä noin 15 minuuttia. Silppua yrtit valmiin keiton päälle.
Nauti rapeakuorisen leivän tai näkkileivän kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit