Italialainen munakas
4
Henkeä

Italialainen munakas

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 250g Naturel Broilerin Fileesuikale

1 tl suolaa

mustapippuria rouhittuna

100 g herkkusieniä viipaloituna

100 g kypsää varhaisperunaa viipaloituna

100 g vihreää parsaa kuorittuna ja viipaloituna

100 g parsakaalin kukintoja

50 g retiisiä puolitettuina

Munakasmassa:

4 kpl kananmunaa

1 dl kermaa

1-2 tl suolaa

mustapippuria rouhittuna

Näin se hoituu

Paista broilerin fileesuikaleet kypsäksi pannulla pienessä määrässä öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista myös sieniviipaleet pannulla pienessä määrässä öljyä kullanruskeiksi. Valmista munakasmassa vatkaamalla kaikki sen ainekset kevyesti sekaisin.

Voitele halkaisijaltaan n. 20 cm foliovuoka huolellisesti. Kaada munakasmassaa vuokaan niin että pohja peittyy. Asettele täytteet tasaisesti pohjalle ja kaada päälle loppu munakasmassa. Kypsennä munakasta grillissä keskilämmöllä noin 10 minuuttia tai kunnes se on kauniin ruskea ja täysin hyytynyt. Nosta munakas lopuksi hetkeksi epäsuoralle lämmölle vetäytymään.

Voit kypsentää munakkaan myös 160-asteisessa uunissa. Uunissa kypsentämiseen aikaa kuluu noin 20 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki