Hornet Broilerin paistipihvi, grillattua parsaa ja appelsiini-inkivääri-pekaanikastiketta
4
Henkeä
45 min

Hornet broilerinpaistipihvi, grillattua parsaa ja appelsiini-inkivääri-pekaanikastiketta

Raaka-aineet

1 pkt Atria 600g Hornet Maustettu Broilerin Paistipihvi

LISÄKKEET:

1 kpl puntti tankoparsaa

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekonikuutio

2 kpl tomaattia viipaleina

1 pkt sydänsalaattia

1 kpl maalaisleipä

KASTIKE:

2 rkl maapähkinäöljyä

1 rkl ruokosokerisiirappia

1 rkl soijakastiketta

1 rkl raastettua appesiininkuorta

1 kpl appelsiinin mehu

1 tl valkosipulimurskaa

1 rkl inkivääritahnaa

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1/2 dl pekaanipähkinöitä

Näin se hoituu

Ota broilerin paistipihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillaamista. Grillaa pihvit pakkauksen ohjeen mukaisesti ja leikkaa siivuiksi ennen tarjoilua.

Laita kaikki kastikkeen ainekset tehosekoittimeen pekaanipähkinöitä lukuun ottamatta ja hurauta tasaiseksi. Rouhi pähkinät ja lisää kastikkeeseen. Laita kastike jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Paahda pekonikuutioita paistinpannulla kunnes ne ovat saaneet kauniin tumman värin, valuta talouspaperin päällä.

Leikkaa parsasta kova puumainen pää pois ja kuori parsat kevyesti. Mikäli käsittelet parsat hyvissä ajoin ennen grillausta, säilytä ne jääkaapissa kosteaan pyyhkeeseen käärittynä grillaukseen saakka. Grillaa parsoihin kaunis pinta. Parsat kypsyvät nopeasti, älä päästä niitä löpsönkypsiksi.

Viipaloi maalaisleipä ja paahda leipäviipaleet grillissä.

Kokoa leivät.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit