Hornet Broilerin paistipihvi, grillattua parsaa ja appelsiini-inkivääri-pekaanikastiketta
4
Henkeä
45 min

Hornet Broilerin paistipihvi, grillattua parsaa ja appelsiini-inkivääri-pekaanikastiketta

Raaka-aineet

1 pkt Atria 600g Hornet Maustettu Broilerin Paistipihvi

LISÄKKEET:

1 kpl puntti tankoparsaa

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekonikuutio

2 kpl tomaattia

1 pkt sydänsalaattia

1 kpl maalaisleipä

KASTIKE:

2 rkl maapähkinäöljyä

1 rkl ruokosokerisiirappia

1 rkl soijakastiketta

1 rkl raastettua appesiininkuorta

1 kpl appelsiinin mehu

1 tl valkosipulimurskaa

1 rkl inkivääitahnaa

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1/2 dl pekaanipähkinöitä

Näin se hoituu

Ota broilerin paistipihvit huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillaamista.
Lisäkkeet: Paahda pekonikuutioita paistinpannulla kunnes ne ovat saaneet kauniin tumman värin, valuta talouspaperin päällä. Leikkaa parsasta kova puumainen pää pois ja kuori parsat kevyesti. Säilytä parsat jääkaapissa kosteaan pyyhkeeseen käärittynä kypsennykseen saakka. Pese ja viipaloi tomaatti. Irrota salaatista lehdet ja pese ne, säilytä salaatti kostean pyyhkeen alla jääkaapissa. Viipaloi maalaisleipä.
Kastike: Laita kaikki kastikkeen ainekset tehosekoittimeen pekaanipähkinöitä lukuun ottamatta ja hurauta tasaiseksi. Rouhi pähkinät ja lisää kastikkeeseen, säilytä jääkaapissa.
Liha: Grillaa broilerin paistipihvit pakkauksen ohjeen mukaisesti ja leikkaa siivuiksi.
Parsa: Grillaa parsoihin kaunis pinta ja siirrä sivuun. Kokoa annos: Paahda leipäviipaleet grillissä. Nosta leivälle tomaattiviipaleet ja salaatinlehti. Nosta salaatinlehdelle parsa ja valuta päälle kastiketta. Ripottele pintaan pekonikuutiot ja asettele broilerin paistipihviviipaleet kauniisti parsan päälle.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit