Vuohenjuusto-kylmäsavuhärkärullat punajuurisalaatilla
4
Henkeä

Vuohenjuusto-kylmäsavuhärkärullat punajuurisalaatilla

Raaka-aineet

8 kpl punajuurta

2 rkl oliiviöljyä

1 rkl hunajaa

2 rkl tuoretta timjamia

suolaa

1 1/2 pkt Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä

150 g vuohenjuustoa

salaattisekoitusta ja baby-pinaattia

1 omena

1 granaattiomena

kourallinen pinjansiemeniä

oliiviöljyä

balsamiviinietikkaa

Näin se hoituu

Pese ja harjaa punajuuret. Keitä punajuuria noin 45 -60 minuuttia, kunnes ne ovat lähes kypsiä. Voit testata kypsyyttä tikulla tai haarukalla. Kasta punajuuret kylmään veteen ja kuori. Lohko kuoritut punajuuret ja asettele uunivuokaan. Valuta päälle oliiviöljyä sekä hunajaa ja ripottele pinnalle tuoretta timjamia sekä suolaa. Paista punajuuria 200 asteessa 10-15 minuuttia. Leikkaa noin ½ cm levyinen kaistale pois kylmäsavuhärkäsiivujen kummaltakin puolelta niin, että pystysivut tulevat suoriksi. Laita pala vuohenjuustoa jokaiselle siivulle. Kääri siivut rullalle. Laita härkärullat 200-asteiseen uuniin noin 8 minuutiksi, kunnes vuohenjuusto on rullien sisällä sulanut.
Kuori omena ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Puolita granaattiomena ja paukauta esimerkiksi isoa kauhaa apuna käyttäen siemenet isoon kulhoon. Paahda pinjansiemenet kevyesti pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Kokoa salaatti. Laita tarjoiluastialle salaattisekoitusta ja baby-pinaattia, omenakuutiot, lämpimät punajuurilohkot, granaattiomenan siemenet sekä pinjansiemenet. Asettele päälle vuohenjuusto-härkärullat. Roiskuta salaatin päälle hieman oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa. Koristele timjamilla

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki