Grillatut Pulled Pork- kasvistyynyt luumukastikkeella
2
Henkeä
80 min

Grillatut Pulled Pork- kasvistyynyt luumukastikkeella

Raaka-aineet

Pulled Pork -kastike:

1 tl viismaustetta

1/2 tl jauhettua kanelia

1 rkl HoiSin -kastiketta

2 rkl soijakastiketta, fariinisokeria ja hunajaa

5 g tuoretta inkivääriä raastettuna

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 rkl seesaminsiemeniä

1 kpl Atria Bravuuri n1,0kg Pulled Pork, maustettu, paistopussipakkauksessa

Tyynyihin:

1 kpl iso porkkana ja kesäkurpitsa

1 tl suolaa

2 rkl oliivi- tai seesaminsiemenöljyä

Luumukastike:

2 1/4 dl luumusosetta

1 rkl valkoviinietikkaa

1 tl sipulijauhetta

1/2 tl jauhettua iinkivääriä, jauhettua mustapippuria ja valkosipulisuolaa

1 dl vettä - määrä riippuu hillon paksuudesta

Koristeluun:

2 kpl limeä

1 rkl seesaminsiemeniä

Dippaamiseen lisäksi:

soijakastiketta ja wasabia ja Sweet&Sour -kastiketta

Näin se hoituu

Tyynyt: Sekoita kaikki Pulled Pork – kastikeainekset keskenään kulhossa ja lisää revitty possu, sekoita hyvin. Kuori porkkanat ja huuhtele kesäkurpitsa, poista kasviksista päät. Viipaloi jokainen kasvis pitkittäin 1mm paksuisiksi viipaleiksi esimerkiksi juustohöylällä. Kiehauta porkkanaviipaleita noin kaksi minuuttia kunnes ne ovat taipuisia, jäähdytä kylmässä vedessä ja valuta. Levitä kesäkurpitsaviipaleet leivinpaperille ja ripottele päälle suola, jätä 10 minuutiksi huoneenlämpöön. Kuivaa viipaleiden pintaan noussut vesi talouspaperilla. Tee tyynyt: Laita esimeriksi kaksi porkkanaviipaletta ristikkäin ja nosta keskelle Pulled Pork – täytettä. Taita nyytti kiinni. Toista tämä jokaisen kasviksen kohdalla, kunnes sinulla on näyttävä kokoelma erivärisiä nyyttejä. Sivele jokainen nyytti öljyllä. Luumukastike: Sekoita ainekset kattilassa ja kiehauta miedolla lämmöllä 5min. Tarkista kastikkeen maku ja paksuus, lisää tarvittaessa vettä. Kastikkeen tulisi tarttua kevyesti lusikkaan. Jäähdytä. Lämmitä grilli kuumaksi ja grillaa nyytteihin kaunis pinta. Ripottele grillattujen nyyttien päälle seesaminsiemeniä. Koristeluun: Halkaise limet ja grillaa hedelmälihaan kaunis väri, aseta limet tarjoiluvadille. Tarjoile possunyytit alkuruokana tai naposteltavana dippien kera.
.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit