Grillattua parsaa broilerinnahkasipseillä ja yrtti-viilikastikkeella
4
Henkeä
999 min

Grillattua parsaa broilerinnahkasipseillä ja yrtti-viilikastikkeella

Raaka-aineet

Yrtti-viilikastike

2 rkl viiliä

2 dl täysmaitoa

0,5 tl suolaa

1 dl öljyä

porkkanan naatteja

yrttien varsia

ripaus suolaa

Kanannahkasipsit

4 kpl kanankoiven tai rintaleikkeen nahkaa

1 dl öljyä

2 kpl valkosipulinkynttä

0,5 tl suolaa

Grillatut parsat

400 g vihreää parsaa

0,5 dl öljyä

2 kpl rosmariinin oksaa

2 kpl valkosipulinkynttä

1 tl suolaa

Näin se hoituu

Hyödynnä edellisen päivän aterialta jääneet, kypsät kanan nahat valmistamalla niistä rapeita broilerinnahkasipsejä grillatun parsan lisukkeeksi. Tarjoile grillattu parsa ja broilerisipsit yrtti-viilikastikkeen kera, jossa voit hyödyntää kesän vihannesten naatteja ja yrttien varsia.

Sekoita kulhossa viili ja maito kevyesti sekaisin ja peitä kulho kelmulla. Anna viilin tekeytyä huoneenlämmössä vuorokausi. Sekoita tehosekoittimessa öljy ja porkkanan naatit sekä yrttien varret hienoksi yrttiöljyksi, siivilöi tarvittaessa ja mausta suolalla. Sekoita yrttiöljy valmiin viilin joukkoon ja jäähdytä viilikastike ennen tarjoilua.

Puhdista broilerinnahat lihasta ja rasvasta. Kuumenna öljy pienessä kattilassa ja lisää valkosipulinkynnet. Kypsennä nahkoja keskilämmöllä öljyssä noin 10 minuuttia välillä käännellen, jotta nahat eivät tartu pannuun. Kun nahat ovat rapeita, nosta ne talouspaperin päälle valumaan ja mausta broilerinnahkasipsit suolalla.

Huuhtele parsat ja leikkaa kova kantaosa pois, parsoja ei tarvitse kuoria. Kuumenna grillissä öljy, johon lisäät rosmariinin oksat ja halkaistut valkosipulinkynnet. Grillaa parsoja noin 5 minuuttia välillä kääntäen. Mausta grillattu parsa suolalla.

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok