Gorgonzolalla kuorrutetut punajuurimakkarat ja pikkelöityjä viikunoita
60 min

Gorgonzolalla kuorrutetut punajuurimakkarat ja pikkelöityjä viikunoita

Raaka-aineet

Makkarat:

1 pkt Atria 250g Gastro Punajuurimakkara

100 g gorgonzolaa

Karamellisoidut sipulit:

3 kpl isoa sipulia

oliiviöljyä

suolaa

Pikkelöidyt viikunat:

4 kpl viikunaa

3 rkl balsamicoa

0,5 dl sokeria

0,75 dl vettä

Näin se hoituu

Viipaloi sipulit ohueksi ja laita pienen vuoan pohjalle. Lisää päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla. Laita 225-asteiseen uuniin 3040 minuutiksi, kunnes sipulit alkavat pehmetä ja ottavat väriä. Sekoita välillä. Leikkaa viikunat kuuteen osaan. Kiehauta balsamico, sokeri ja vesi ja kaada kuumana viikunoiden päälle. Anna jäähtyä. Leikkaa makkarat puoliksi. Ota sipulit uunista ja sekoita. Nosta sipulien päälle makkarat ja ripottele pinnalle gorgonzola. Paista vielä 1520 minuuttia kunnes juusto on sulanut, sipulit karamellisoituneet ja punajuurimakkarat saaneet väriä. Tarjoile pikkelöityjen viikunoiden kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki