Espanjalaistyylinen perunamakkaramunakas
40 min

Espanjalaistyylinen perunamakkaramunakas

Raaka-aineet

1 pkt Atria 250g Gastro Perunamakkara

1 kpl sipuli

1 kpl valkosipulinkynsi

50 g voita

5 kpl kananmunaa

0,5 dl maitoa, kermaa tai vettä

0,5 tl suolaa

0,5 tl savupaprikajauhetta

0,25 tl mustapippuria myllystä

Näin se hoituu

Viipaloi makkarat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.

Sulata voi pannulla ja kuullota sipuleita keskikovalla lämmöllä kolmisen minuuttia. Lisää makkaraviipaleett ja jatka paistamista vielä toiset kolmisen minuuttia.

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon neste, suola, paprikajauhe ja pippuri.

Kaada kananmunaseos pannuun makkaroiden ja sipulien päälle. Kypsennä munakas keskilämmöllä. Vedä lastalla kypsää massaa reunoilta keskelle, ja kallista pannua jotta raaka munamassa valuu reunoille. Peitä pannu kannella ja paista kunnes munaseos on hyytynyt. Kypsää munakkaan tulee olla, mutta ei kuivaa, vaan mehukasta ja pinnaltaan hieman kiiltävää. Irrota munakas varovasti pannusta ja tarjoile esimerkiksi tomaatti-sipulisalaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki