Chorizonakki-bruschetta
30 min

Chorizonakki-bruschetta

Raaka-aineet

2 kpl luumutomaattia

1 kpl banaanisalottisipuli

basilikaa

(korianteria)

1 rkl hyvää oliiviöljyä

ripaus mustapippuria

ripaus suolaa

ripaus sokeria

1 pkt Atria 280g Rehti Chorizonakki Kuoreton

tai muita nakkeja makusi mukaan

1 kpl patonki

(öljyä paistamiseen)

Näin se hoituu

Leikkaa tomaatit halki. Poista siemenet ja leikkaa tomaatit sitten kuutioiksi. Kuori ja hienonna salottisipuli. Hienonna basilika ja korianteri mikäli sitäkin käytät. Sekoita kasvisten joukkoon öljy, mustapippuri, suola ja sokeri ja anna maustua hetki.

Leikkaa nakit neljään osaan. Viipaloi patonki. Paista pannulla öljyssä ensin nakit, sitten patonkiviipaleet. Vaihtoehtoisesti voit paahtaa niin nakit kuin patonkiviipaleet uunissa.

Nosta kullekin patonkiviipaleelle lusikallinen salaattia . Aseta nakkipalat salaatin päälle ja tarjoile.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki