Chicken Green Curry pasteija
8
Henkeä
40 min

Chicken Green Curry pasteija

Raaka-aineet

1 rasia Atria 350g Chicken Green Curry

1 kpl sipuli

2 rkl öljyä

1 pkt lehtitaikinaa

1 kananmuna

vettä

Näin se hoituu

Kuori ja hienonna sipuli, kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipuli on pehmeää. Sekoita sipuli Green Curry -annokseen ja aseta sivuun. Kauli tarvittaessa lehtitaikina ohuemmaksi ja painele halutun kokoisia ja muotoisia pasteijapohjia. Voitele pohjien reunat vedellä ja aseta toiselle puolelle täytettä. Käännä pasteija kiinni ja tiivistä reunat painelemalla. Voitele munalla ja kypsennä joko grillissä epäsuoralla lämmöllä tai 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes taikina on kypsää ja pasteijoissa on kaunis kullankeltainen väri.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit