Porsaan ulkofileen käsittely ja leikkaaminen

Porsaan ulkofileen käsittely ja leikkaaminen

Raaka-aineet

Kolme vinkkiä porsaan ulkofileelle

Possun rasva ja kalvo ovat aina fileiden ulkopuolella. Siksi käsittely on helppoa. Tällä videolla kalvojen poistosta tarkkaa lähikuvaa – työ on oikein tehtynä helppoa ja sulavaa. Fileiden käsittelyssä terävä veitsi saa tehdä työn. Tärkeintä on että käsi vie veistä sulavasti eteenpäin, eikä veitsi ruoanlaittajaa.

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok