Nyhtökanan tarjoilu

Nyhtökanan tarjoilu

Raaka-aineet

Crème fraîche, kermaviiliä tai smetanaa
Yrttejä
Mausteita
Tortilloja
Salaattia
Punasipulia

Täyte wrapeille ja uuniperunoille

Nyhtökanaa voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen, ja sen maustamisessa voi olla luova. Raaka-aine on itsessään maultaan hyvin neutraalia ja lähes rasvatonta. Nyhtökanaa voi tehdä kerrallaan isomman määrän ja pakastaa pienempiin pusseihin jatkokäyttöä varten.

Sekoita nyhtökanan joukkoon kermaviiliä, yrttejä ja mausteita, ja käytä sitä esimerkiksi suolaisten lettujen tai wrappien täytteenä.

Sekoittamalla nyhtökanaa crème fraîchen tai tuorejuuston joukkoon saat hienon uuniperunan täytteen. Voit käyttää samaa seosta myös perunasalaatin pohjana.

Sekoita nyhtökanaa tuorejuuston tai vaahdotetun smetanan kanssa ja käytä tortillan täytteenä. Levitä tortillalle salaattia ja punasipulia, levitä täyte salaatin päälle ja rullaa tortilla kiinni. Leikkaa lopuksi tortillarulla kahtia.