Naudan sisäpaisti

Naudan sisäpaisti

Raaka-aineet

Naudan sisäpaisti
Helmisipuleita
Voita
Sokeria
Vihreitä Papuja

Lämmin roseepaisti

Klassisen roseepaistin sisälämpötila on noin 54 °C. Paistin pitää antaa vetäytyä ennen leikkaamista noin 10 minuuttia. Vetäytyminen on hyvä tehdä esim. folion sisällä. Lisäkkeeksi sopivat hyvin karamellisoidut helmisipulit, jotka valmistetaan ruskistamalla sipuleita voissa ja lisäämällä ruskistuksen loppuvaiheessa hieman sokeria. Muita lisäkkeitä paistille voivat olla esim. ruusukaali, pitkät vihreät pavut ja erilaiset sienet.

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok