Lihan suolaaminen ja pippurointi

Lihan suolaaminen ja pippurointi

Raaka-aineet

Lihan maustamisessa on todella monta koulukuntaa, hyvä näin koska lopputulos vain ratkaisee. Suola imee aina makuja ja happo kovettaa lihaa, siksi pitkäaikaisesti marinoitu liha on rakenteeltaan kovempaa kuin tuore liha. Se milloin maustetaan on lopuksi aika toisarvoista, keskeisempää on lihan huolellinen kypsentäminen ja vetäytyminen ennen ruokailua.

Vinkkiin liittyvät tuotteet

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok