Lihan haudutusliemet

Lihan haudutusliemet

Raaka-aineet

Italialainen

Oliiviöljyä
Tomaattipyrettä
Kasviksia
Tuoreita yrttejä
Tomaattimurskaa
Tuoreita tomaatteja
Lihalientä

Klassinen haudutusliemi, Italialainen haudutusliemi ja Aasialainen haudutusliemi

Kokkien salaisuus on erilaiset makuliemet joiden avulla monet miedot raaka-aineet saavat runsaasti lisää makua. Minkä tahansa ruokakulttuurin taustalla on aina jokin hyvä makuliemi. Itse valmistetut liemet eivät sisällä lisäaineita ja muita aromivahventeita, joten pienellä vaivalla saadaan aikaiseksi puhdasta aromikasta ruokaa.

Liemeen kannattaa käyttää tuoreita raaka-aineita mm. juureksia ja puuvartisia yrttejä. Jokaisen liemen kohdalla tulee esille ruoanlaiton kaikki perusasiat, suolaisuutta, makeutta ja happoja pitää olla, jotta ruoka maistuu hyvältä. Maailmalla ehkä käytetyin liemi on dashi, joka on hyvä esimerkki edullisesti valmistettavasta liemestä. Dashi saa oman arominsa kuivatusta merilevälevystä, jota löytyy hyvin ruokakaupoista.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut