Kypsät lihakuutiot

Kypsät lihakuutiot

Raaka-aineet

Kypsää naudanlihaa kuutioituna
Kasviksia
Yrttejä
Lihalientä
Paseerattua tomaattia
Salviaa
Lehtipersiljaa

Kastike kypsistä kuutioista

Pitkään haudutettavia lihoja voi kypsentämisen jälkeen jäähdyttää painon alla, jolloin lihasta saadaan tiiviimpää.

1. Leikkaa kuutioita

Leikkaa jäähtyneestä lihasta 2-3 sentin kokoisia kuutioita ja muista, että liha on valmiiksi mureaa. Sitä ei tarvitse enää kypsentää pitkään.

2. Pannulle kasvisten kanssa

Ruskista lihan kanssa pannulla nopeasti kypsyviä kasviksia. Lisää mukaan tuoreita yrttejä.

3. Lisää lihaliemi

Lisää joukkoon lihaliemi ja hauduta 5 minuuttia. Tämän jälkeen lisää joukkoon paseerattua tomaattia, jossa voi olla mukana esim. chilin aromia.

4. Hauduta 5 min

Hauduta 5 minuuttia ja lisää lopuksi tuoreita yrttejä, esim. salviaa ja lehtipersiljaa.