Basilika-pinjansiemenmaustetahna

Basilika-pinjansiemenmaustetahna

Raaka-aineet

0,5 pnt basilikaa
0,5 pnt persiljaa
30 g pinjansiemeniä
1 kpl valkosipulinkynsi
1,5 dl oliiviöljyä
0,5 tl mustapippuria
1 tl suolaa

Laita aineet tehosekoittimeen tai mortteliin ja aja tasaiseksi

Välimerellistä makua

Basilika-pinjansiementahna antaa syvän välimerellisen maun marinoitavalle lihalle.

Maustetahna käy mainiosti naudalle, possulle ja broilerille.

Tahnaa voi käyttää joko esimarinoinnissa tai valella paiston aikana tuotteen pinnalle.

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok