Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Laula ja lahjoita Kummeille

Laulamalla Joulumaa-kappaleen, voit nyt kartuttaa Atrian lahjoituspottia Lastenklinikoiden Kummeille. Atria kasvattaa lahjoitussummaansa eurolla* jokaisesta osallistumisesta. Valitse itsellesi sopivin tapa, ja tule mukaan tekemään hyvää.

Facebookissa
Osallistu kommentoimalla Atrian lauluhaastetta koskevaan, 5.12.2022 julkaistuun postaukseen, missä ja milloin lauloit laulun.

Instagramissa
Jaa video omasta Joulumaa-tulkinnastasi hashtagilla #joulumaahaaste tai kommentoi Atrian lauluhaastetta koskevaan, 5.12.2022 julkaistuun postaukseen missä ja milloin lauloit laulun.

TikTokissa
Duetoi Atrian julkaisema Laura Närhen ja/tai Elias Kaskisen Joulumaa-lauluvideo tai kommentoi Atrian lauluhaastetta koskevaan, 5.12.2022 julkaistuun postaukseen missä ja milloin lauloit laulun.

Radio Novan sivuilla
Lataa oma Joulumaa-tulkintasi osoitteessa radionova.fi/kilpailut. Katso tarkemmat tiedot kyseiseltä sivulta.

Jos laulun sanat eivät ole muistissa, löytyy apu yllä olevasta Laura Närhen ja Elias Kaskisen Joulumaa-tulkinnan karaokeversiosta.

Lauluhaasteeseen voi osallistua 5.12. klo 11.00 – 22.12.2022 klo 23.59. Jokainen yllä mainitun mukainen osallistuminen kartuttaa Atrian Lastenklinikoiden Kummeille lahjoittamaa pottia yhdellä eurolla. *Atrian Kummeille tekemän lahjoituspotin maksimisumma on 10000 euroa. Atria tekee lahjoituksen Kummeille viimeistään 16.1.2023.

Atria ei kerää henkilötietojasi osana kampanjaa. Radio Novan sivuilla olevan lahjakortin arvonnan järjestäjä on Radio Nova, eikä Atria liity lahjakortin arvontaan.