100 parasta jauhelihareseptiä arkeen ja juhlaan

Jauheliha on monipuolinen, helppo ja nopea raaka-aine – monen perheen arjen pelastaja. Juuri ilmestyneeseen Jauhelihakirjaan on koottu 100 herkullisinta jauhelihareseptiä, jotka sopivat arjen lisäksi myös juhlaan, grillaukseen, brunssille ja illanistujaisiin.

Lataamalla mobiililaitteeseen ilmaisen Arilyn-sovelluksen, voi kirjan sivuilta katsoa myös videoita. Näillä videoilla muiden muassa Alex Nurmi,  Ari Ruoho, Maria von Graevenitz-Välimäki, Sasu Laukkonen, Kari ”Kape” Aihinen sekä Tommi Tuominen opastavat kokkaamaan kirjaan tekemänsä reseptin mukaan.

Erinomaisesti myös lahjaksi soveltuvaa kirjaa on saatavilla ruoka- ja kirjakaupoista ympäri maan, jos kirjaa ei löydy - pyydä kauppiasta tilaamaan. Jauhelihakirjan voi myös tilata näppärästi nettikirjakaupasta. Kirjaa myyvät esimerkiksi Adlibris ja Suomalainen.com.

 

” Kirjan kuvat ovat visuaalisesti kauniita ja jopa niinkin tutusta raaka-aineesta kuin jauheliha, saatiin luotua herkullinen paketti. Tällä kirjalla moni kotikokki pelastaa arjen ruokahuolet.”
Alex Nurmi, tv-kokki ja food stylist

”Halusin tehdä jauhelihakirjaan reseptin, joka on tehty hyvistä ja laadukkaista raaka-aineista, ja jonka takana voin seistä. Edelleen tänä päivänä sekä burgerit että tartarit ovat perhanan seksikkäitä ja trendikkäitä. Meillä Rosterissa motto ja sana on MÄSSY! Ruoan pitää olla kaunista, rehellistä ja ronskia. Siitä pitää tulla fiilari, että tämän annoksen mä haluan syödä.”
Kari ”Kape” Aihinen, keittiömestari ja ravintoloitsija


Kirjassa mukana olevat kokit, keittiömestarit ja muut ruoka-alalla työskentelevät ovat kaikki olleet osana Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutuksen menestyksekästä historiaa, joko kurssilaisina tai luennoitsijan roolissa. Atria on itsenäisen Suomen juhlavuoden yritysyhteistyökumppani ja Jauhelihakirja yksi virallisista Suomi 100 -tuotteista.

 

Jauhelihakirjan sivut heräävät eloon

Jauhelihakirja on Pohjoismaiden ensimmäinen keittokirja, jossa on hyödynnetty rikastettua todellisuutta. Lataamalla puhelimeen ilmaisen Arilyn-sovelluksen voi kirjan sivuilta katsella myös videoita, joissa reseptin tekijät opastavat kokkaamaan reseptinsä mukaan. Katso tästä makupaloja videoista ja kirjan resepteistä!