Jauhelihakirja - 100 parasta jauhelihareseptiä arkeen ja juhlaan

Jauhelihakirja - 100 parasta jauhelihareseptiä arkeen ja juhlaan

40 huippuammattilaisen reseptit yksissä kansissa.

Lue lisää kirjasta

Jauheliha uudessa, Pohjoismaiden parhaana palkitussa pakkauksessa

Vuonna 1992 Atria mullisti jauhelihamarkkinat tuodessaan pakatun jauhelihan kauppojen hyllyille. Siihen saakka jauhelihaa pystyi ostamaan vain kaupassa jauhettuna, jolloin se tuli aina käyttää välittömästi ostopäivänä. Nyt, 25 vuotta myöhemmin koimme, että on taas aika mullistaa jauhelihamarkkinat.

Keväällä 2017 lanseerattu aivan uudenlainen jauhelihapakkaus ei sisällä lainkaan suojakaasua. Pakkaus on helposti avattava ja helposti hävitettävä. Se on jauhelihan kokoinen, se sisältää puolet vähemmän muovia kuin perinteinen rasiapakkaus. Uusi pakkaus on vähentänyt muovijätteen määrää tämän vuoden aikana jo 100 tonnilla. Pakkaus säästää paitsi materiaalin kulutusta myös tilaa niin kuljetuksissa, kaupan hyllyllä, jääkaapissa kuin roskiksessakin.

Pakkaus on palkittu koko Pohjoismaiden parhaana pakkauksena Pohjoismaiden yhteisessä pakkausalan Scanstar-kilpailussa. K-Ruoka Awardsissa jauhelihapakkaus voitti Vuoden vastuullisuusteko -palkinnon ylivoimaisin äänin.

Jauhelihavinkkejä

Burger naudanliha

Uuteen jauhelihapakkaukseen on pakattu myös burger naudanliha. Se on tavallisia jauhelihoja hieman rasvaisempaa ja siitä valmistuvat näppärästi maukkaimmat burgerpihvit. Leikkaa neljään osaan, mausta ja paista!

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok