Jauheliha uudessa,  maailman parhaaksi valitussa pakkauksessa

Vuonna 1992 Atria mullisti jauhelihamarkkinat tuodessaan pakatun jauhelihan kauppojen hyllyille. Siihen saakka jauhelihaa pystyi ostamaan vain kaupassa jauhettuna, jolloin se tuli aina käyttää välittömästi ostopäivänä. 25 vuotta myöhemmin päätimme uudistaa pakkauksen perusteellisesti: kätevämmäksi, toimivammaksi ja vastuullisemmaksi.

Uusi jauhelihapakkaus on helposti avattava ja helposti hävitettävä, eikä se sisällä lainkaan suojakaasua. Pakkaus on jauhelihan kokoinen - se sisältää puolet vähemmän muovia kuin perinteinen rasiapakkaus. Uusi pakkaus vähentää muovijätteen määrää vuositasolla 250 000 kilolla, mikä vastaa 12 miljoonaa muovikassia. Uusi pakkaus säästää  myös tilaa niin kuljetuksissa, kaupan hyllyllä, jääkaapissa kuin roskiksessakin.

Jauhelihapakkaus valittiin WorldStar-pakkauskilpailussa maailman parhaaksi. K-Ruoka Awardsissa pakkaus puolestaan voitti Vuoden vastuullisuusteko -palkinnon ylivoimaisin äänin.

Arjen Sankari -reseptikilpailu

Jauheliha on ollut kautta aikain suomalaisen kotiruoan kulmakivi. Nyt haluamme nostaa jalustalle tämän kotitalouksien kestosuosikin, sekä ennen kaikkea menestysreseptien takana olevat arjen sankarit,  kotikokit.

Lähetä meille oma suosikkireseptisi ja osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa kotiisi vuoden jauhelihat. Reseptisi voi olla perinneresepti, moderni luomus tai vaikkapa ulkomaanmatkan tuliainen. Haluaisimme myös kuulla, millaisia tarinoita ja muistoja kyseiseen ruokaan liittyy.

Raati valitsee tarinoiden ja itse reseptien perusteella neljä parasta finaaliin. Palkitsemme kaikki neljä finalistia Jauhelihakirjalla. Finalistien reseptit julkaistaan Atrian some-kanavissa, ja pääpalkinnon voittaja valitaan yleisöäänestyksellä.

Kilpailuaika 4.–22.10.2018.

Klikkaa kilpailulomakkeeseen ja osallistu!

Tutustu kilpailun sääntöihin.

Voita aurinkosähköä!

Kun ostat Nauta-Viljapossu-jauhelihaa, voit voittaa kahdella tuhannella eurolla uusiutuvaa aurinkosähköä: jokaisen pakkauksen kääntöpuolella on koodi, jonka tarkistamalla, saat tietää, osuiko voitto kohdallesi. Osta maailman puhtainta lihaa maailman parhaassa pakkauksessa ja tarkistasi koodisi täällä. Kilpailu on voimassa koko lokakuun ajan.

Burger naudanliha

Uuteen jauhelihapakkaukseen on pakattu myös burger naudanliha. Se on tavallisia jauhelihoja hieman rasvaisempaa ja siitä valmistuvat näppärästi maukkaimmat burgerpihvit. Leikkaa neljään osaan, mausta ja paista!

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok