Instagram-kilpailun säännöt

ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä: 
Kilpailun järjestäjä on Atria Suomi Oy (L 900, 60080 Atria, puh. 0204728111), myöhemmin ”järjestäjä”.

2. Kampanja-aika: 
Kilpailuaika on 13.7.–14.7.2017 klo 12.00. Tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei enää oteta huomioon. Arvonta suoritetaan viimeistään kampanjan päätyttyä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Järjestäjä ilmoittaa voitoista arvonnan voittajalle henkilökohtaisesti.

3. Osallistumisoikeus: 
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailuun osallistuminen edellyttää kommentointia kisapostauksen kommenttikenttään. Kilpailun järjestäjällä on lupa esittää, muokata ja käyttää kilpailun kommenttiin jätettyä kuvaa ja tekstiä osana Atrian markkinointia. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa tai jättää asiaton materiaali julkaisematta.

4. Voittajien valinta ja palkinnot: 
Palkintoina arvotaan yksi Weberin Go-Anywhere -kaasugrilli. Arvo 169 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi hyödykkeiksi. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä kilpailun järjestäjään yhteystietoineen viikon (7 päivän) sisällä voitosta ilmoittamisesta, palkinto voidaan arpoa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

5. Järjestäjän vastuu:
Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Instagram ei ole osallisena kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen.

Reseptivinkit Kokkaamosta