Henri Alén jakoi parhaat vinkkinsä grillaukseen. Henkan resepteillä onnistut niin kana-, possu, kuin naudanlihavartaiden grillauksessa täydellisesti! Mureat lihat maustetaan herkullisilla, mahtavasti grilliin sopivilla kuivamausteilla tai maustekastikkeilla.
Täydellisen burgerin salaisuus on Henkan mukaan huippulaadukkaissa raaka-aineissa, pihvissä toki etenkin. Toinen tärkeä juttu on se, että laadukkaan pihvin makua peitetä liioilla täytteillä, tai burgerin tekstuuria pilata liioilla kastikkeilla. Muutama tarkkaan valittu täyte jolla jokaisella on tärkeä roolinsa burgerin makuprofiilissa ja avot!
Henkan hot dogit puolestaan saavat nimestään huolimatta inspiraation Chigagosta, missä tämän kaltaisia hodareita nautitaan paljonkin. Napsahtavan, täyteläisen makuisen Artesaani chorizomakkaran ja avocadosalsan ryydittämä herkku ei ketsuppia kaipaa. Kokeile ja ihastu!