Suosittele suomalaista -Instagram-arvonnan säännöt

1. Järjestäjä:
Kilpailun järjestäjä on Atria Suomi Oy (L 900, 60080 Atria, puh. 020 4728111), myöhemmin ”järjestäjä”.

2. Kampanja-aika:
Atria arpoo  20 euron tuotelahjakortin kyseiseen kilpailupostaukseen tulleiden kommenttien kirjoittajien kesken. Kilpailuaika on 24.8.–28.8.2016. Tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei enää oteta huomioon. Arvonta suoritetaan viikolla  kaikkien osallistuneiden kesken. Järjestäjä ilmoittaa palkinnon voitoista arvonnan voittajalle Instagramin kautta.

3. Osallistuminen:
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla kyseistä Atria Suomen Instagram-postausta.

4. Voittajan valinta ja palkinto:
Palkintoina arvotaan yksi 20 euron arvoinen Atrian tuotelahjakortti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi hyödykkeiksi. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä kilpailun järjestäjään yhteystietoineen kahden viikon (14 päivän) sisällä voitosta ilmoittamisesta, palkinto voidaan arpoa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

5. Järjestäjän vastuu:
Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjällä on lisäksi oikeus julkaista voittajien nimet hallinnoimillaan internetsivuilla, sähköisissä palveluissa ja sosiaalisen median kanavissa. Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Järjestäjä ei vastaa mistään palkinnoin käyttämisestä syntyvästä vahingosta.

Instagram ei ole osallisena kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen.

Tutustu myös grillausresepteihin