Helppoa ja herkullista melkein ilman tiskiä

Kesäinen ruoanlaitto on parhaimmillaan kiireetöntä viihtymistä ja yhdessäoloa. Ruoanlaiton keskeisin
asia on juuri sana ”laitto”. Siksi haluamme antaa ohjeita, joissa keskityt vain olennaiseen, eli itse kokkailuun ilman stressiä tulevasta tiskivuoresta.

Kokkailu saa olla rentoa. Ei ole niin tarkkaa, vaikka samaa marinadia tai rubia menee lihan vieressä hieman perunaankin, lopputulos maistuu kuitenkin hyvältä.

Grillaus on usein isoille porukoille tehtävää herkuttelua ja tärkeää on, että samalla grillin lämmittämisellä valmistuu useita erilaisia annoksia. Pekoni-nakkikäärö on erityisesti lasten mieleen, ja sen sivussa paistuu vaikkapa broiler-kasvismunakas miedolla lämmöllä ja tietysti vähällä tiskillä. Näiden reseptien ajatuksena on antaa sinulle aikaa
nauttia hienosta suomalaisesta lihasta ja ruoanlaiton helppoudesta. Olitpa sitten mökillä, veneessä, puistossa tai ihan vain kotosalla.

Vinkkivideot