Pizzat grillissä

Grilli on näppärä tapa saada pizzapohjasta herkullisen rapea ja sopivan paahteisen makuinen. Pizza on helppo ja nopea herkku, joka sopii niin arkiruoaksi kuin illanistujaisiinkin. Perinteisen pizzan pohjalle levitetään kerros tomaattikastiketta ja reilusti juustoa, ja makuelämys täydennetään omilla lempitäytteillä. Pizzan päälle sopivat erinomaisesti kaikenlaiset lihat possusta broileriin ja kokonaisuus viimeistellään kasviksilla, yrteillä, hedelmänpaloilla tai vaikka merenelävillä. Edelliseltä aterialta jääneet tähteet sopivat hyvin pizzan täytteeksi.

Kokeile vaikkapa hauskaa cornettopizzaa tai kolmen ruokalajin pizzaa, jossa on samalla kertaa alku- pää- ja jälkiruoka. Grillaamosta löydät reseptit myös viljattomaan kukkakaalipizzapohjaan, sekä lihansyöjän unelmaan, porsaanfileelle tehtyyn pizzaan.

Muita samankaltaisia teemoja