Dry rubit

Kuivamausteseokset eli rubit ovat erinomainen tapa tuoda lihaan lisää makua ja omaan grillikavalkadiin lisää makuvariantteja. Kuivamarinointitapa sopii erityisesti pitkään kypsennettäville possun- ja naudanlihoille, mutta kokeile sitä myös broileriin ja kasviksiin lisää makua antamaan.

Dry rubeista voi myös näppärästri valmistaa myös esimerkiksi maustevoita ja dippikastikkeita.

Tule rub-mestariksi Grillaamon vinkeillä!

 

 

Katsotko reseptit mieluummin videoina?

Muita samankaltaisia teemoja

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok