Dry rubit

Kuivamausteseokset eli rubit ovat erinomainen tapa tuoda lihaan lisää makua ja omaan grillikavalkadiin lisää makuvariantteja. Kuivamarinointitapa sopii erityisesti pitkään kypsennettäville possun- ja naudanlihoille, mutta kokeile sitä myös broileriin ja kasviksiin lisää makua antamaan.

Dry rubeista voi myös näppärästri valmistaa myös esimerkiksi maustevoita ja dippikastikkeita.

Tule rub-mestariksi Grillaamon vinkeillä!

 

 

Käyttövinkkejä rub-mausteseoksille Käyttövinkkejä rub-mausteseoksille
Video

Käyttövinkkejä rub-mausteseoksille

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Katsotko reseptit mieluummin videoina?

Videoresepti: Chipotle Rub Videoresepti: Chipotle Rub
Video

Videoresepti: Chipotle Rub

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Videoresepti: Sitrus-Rub Videoresepti: Sitrus-Rub
Video

Videoresepti: Sitrus-Rub

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Videoresepti: Mole Rub Videoresepti: Mole Rub
Video

Videoresepti: Mole Rub

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Muita samankaltaisia teemoja