Grillfulness - polku parempaan mieleen

Mindfulness tarkoittaa keskittymistä kulloinkin meneillään olevan hetken kokemiseen, havainnointiin ja hyväksymiseen kaikilla aisteilla. Grillaamisessa on parhaimmillaan kyse täsmälleen samasta asiasta: keskittymisestä ruoanlaittoon ja siitä nauttimisesta kaikilla aisteilla: näet punaisena hehkuvan grillin ja mehevät grillilihat, kuulet rauhoittavan tirinän, tunnet huumaavan tuoksun, aistit sormisuolan karkeuden sormissasi ja lopuksi tietenkin nautit kesän parhaiden grilliherkkujen mahtavasta mausta. Nyt tälle nautinnolle on olemassa myös nimi, Grillfulness.

Parhaat vinkit grillaukseen

Kaipaatko vielä vinkkejä matkalla grilliguruuteesi? Täältä löydät suositut Pallogrilli- ja Savustuskoulut, jotka tutustuttavat sinut hiilillä grillauksen ja savustuksen saloihin.  Vinkkejä löytyy myös savustukseen sekä dry rubien valmistukseen, herkullista, monipuolista grillausreseptiikkaa tietenkään unohtamatta.

Haluamme varmistaa että onnistut grillaamisessa, siksi kokosimme yhteen kaiken tiedon mitä grillaaja tarvitsee. Grillaussivustoltomme suosituimpia sisältöjä ovat  Pallogrilli- ja Savustuskoulut. Löydät tietoa niin grillin puhdistamiseen, epäsuoralla lämmöllä grillaamiseen kuin hiilten jatkohyödyntämiseenkin. Kerromme sinulle myös dry rubien salat. Kuinka tehdä omat dry rubit ja kuinka käyttää niitä parhaimmalla tavalla grillauksessa.

Jos etsit grillausreseptiikkaa, klikkaa reseptiosioomme, mistä löydätgrillausreseptejä joka hetkeen.