FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Suomalaisten lihan kulutus on pysynyt ennallaan

  • Suomalaiset kuluttivat viime vuonna lihaa 81 kiloa henkeä kohden, kun mukaan lasketaan myös riista ja syötävät elimet.
  • Vaikka sianlihaa syödään vielä huomattavasti enemmän kuin naudanlihaa, on sen kulutus laskenut samalla kun naudanlihaa syödään enemmän.
  • Viime vuonna sianlihaa syötiin noin 33,4 kiloa ja naudanlihaa 19,4 kiloa henkeä kohden.
  • Viime vuonna suomalaiset söivät kuusi prosenttia enemmän siipikarjaa vuoteen 2016 verrattuna. Siipikarjanlihaa syötiin 24,9 kiloa henkeä kohden.

 

image.png

 

image.png

 

 

 

 

 

 

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje