FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Fleksaus on yksi merkittävimmistä ruokatrendi

  • Fleksaajat pyrkivät tietoisesti vähentämään lihan syöntiä.
  • Fleksaajat määrittelee itsensä kaikkiruokaisina sekasyöjinä, joka vähentää vapaaehtoisesti lihan syöntiä ja lisää kasviksia.
  • Siipikarjan ja jauhelihan aktiivikäyttö on runsasta, mutta myös kasvisruokailusta on tullut arkipäivää. Lihan käytön vähentäminen on kasvava trendi, josta kärsii punainen kokoliha eniten.
  • Fleksaaminen on yleistä (1,6 miljoonaa henkeä) vaikka terminä se ei ole juurtunut kuluttajiin. Fleksaaja vaatii ruoaltaan kuitenkin paljon, mikä tahansa kasvisruoka ei maistu.
  • Jyrkkiä kasvissyöjiä on noin 170 tuhatta ihmistä.

 

Taustalla on laajempi ilmiö >>

 

image.png

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje