FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Terveellistä ja hyvää

Terveellistä ja hyvää

Tänä päivänä ammattikeittiöiden asiakkaat odottavat ruoalta hyvän maun lisäksi laadukkaita ravitsemusarvoja. Atrian tuotekehitys ja markkinointi pitävät huolen siitä, että ammattikeittiöiden tuotteet vastaavat ajantasaisesti kuluttajien ja asiakkaiden toiveisiin. 

Tuotekehityksemme lähtökohta on tuotteiden turvallisuudessa, terveellisyydessä ja ravitsemuslaadussa. Sekä tietysti siinä, että tuotteemme olisivat ammattikeittiöille helppoja, arjen työtä helpottavia ratkaisuja.

Lisää Sydänmerkki-tuotteita, vähemmän suolaa

Me Atrialla teimme sitoumuksen, jossa lupasimme lisätä Sydänmerkkituotteiden määrää Atria Food Service -tuotteissa 50 % vuoden 2018 loppuun mennessä vuoden 2016 alun tasosta. Onnistuimme yli tavoitteiden: vuoden 2018 loppuun mennessä määrä oli noussut 67 %!

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos suosittaa jodioidun suolan käyttämistä kansanterveydellisistä syistä. Vuoden 2018 loppuun mennessä 76 %:ssa Atrian tuotteista oli käytetty jodioitua suolaa. Kehitämme jatkuvasti myös vähäsuolaisempia tuotteita mausta tinkimättä.

Kotimaista ja antibioottivapaata lihaa 

Atria Suomessa on sitoumus kotimaisen lihan käyttöön Atria-tuotteissa. Suomessa ollaan ylpeitä kotimaisesta lihasta, joka on laadukasta ja maukasta. Siksi tuotteiden proteiinipitoisuutta ei kasvateta keinotekoisesti esimerkiksi lisäämällä niihin lihaproteiinia, eli lihasta kuivaamalla valmistettua jauhetta, eikä tuotteissa käytetä natriumglutamaattia.

Antibioottivapaa kotimainen liha on tutkitusti puhtaampi ja turvallisempi valinta kuin ulkomailta tuotu liha. Antibioottien tarpeeton käyttö niin ihmisten kuin eläintenkin hoidossa on haitallista ja jopa vaarallista.

Lue lisää Atrian tuotteiden turvallisuudesta ja ravitsevuudesta.

Terveyttä edistävä ruokavalio on kokonaisuus

Terveyttä edistävä ruokavalio on kokonaisuus

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje