FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Tuotekohtainen hiilijalanjälkimerkintä myös Food Servicen kanatuotteisiin!

  • Alkutuotannon ja jalostusvaiheen hiilijalanjäljen laskenta auttaa ymmärtämään mistä päästöt syntyvät ja miten niitä pienennetään.
  • Laskenta on toteutettu yhteistyössä Envitecpolisin asiantuntijoiden ja atrialaisten perhetilojen kanssa. 
  • Laskenta on suoritettu noudattaen ISO 14040 ja ISO 14044 standardeja ja Product Environmental Footprint (PEF) -ohjeistusta. Alkutuotannon osalta olemme hyödyntäneet Cool Farm Tool-ohjelmaa, jonka pohjana on IPCC-
    laskentametodologia ja kattava tutkimustieto.
  • Pyrimme yhtenäistämään laskentaa Luonnonvarakeskuksen ja muiden alan toimijoiden kanssa.
  • Merkintä tulee GN-pakattuihin miedosti suolattuihin ja naturelleihin kanatuotteisiin 1.9.2021 ja muihin pakkauskokoihin sekä marinoituihin kanatuotteisiin 1.1.2022 alkaen.

Lue lisää osoitteesta Tuotteiden hiilijalanjälki - Atria

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje