FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Ruoka-alan ammattilaisilla, päättäjillä ja meillä atrialaisilla on yksi yhteinen päämäärä: hyvä ruoka.

Meillä Atrialla hyvä ruoka kattaa koko ruokaketjun pellolta pöytään. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, turvallista, terveellistä ja ravitsevaa ruokaa. 

Atria-yhtiömme on asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama yli 110-vuotias yritys. Olemme pörssiyhtiö, josta valtaosan omistavat suomalaiset tilalliset. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 1 350 miljoonaa euroa ja palveluksessamme oli noin 4 300 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Suomessa meitä atrialaisia oli noin 2 200. 

Vastuullinen toimintamme kiteytyy yrityksemme missiossa: Hyvä Ruoka – parempi mieli. Se on myös paras lupaus, jonka voimme tarjota kumppaneillemme, suomalaisille ruoka-alan ammattilaisille ja päättäjille. 

Tutustu Atriaan yrityksenä

Puhtaasti suomalainen

Puhtaasti suomalainen

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Turvallinen hyvän ruoan ketju

Atrian hyvän ruoan ketju ulottuu suomalaisilta tiloilta suomalaisiin ruokapöytiin. Hyvän ruoan ketjussamme on neljä vahvaa lenkkiä:

1. Suomalaiset tilalliset 

Atrialainen ruoka saa alkunsa suomalaiselta maatilalta, hyvin läheltä. Sopimustiloiltamme tuleva liha on aina puhdasta ja turvallista; saamme sen terveistä ja hyvinvoivista suomalaisista tuotantoeläimistä. Ne syövät puhdasta rehua  ja niitä lääkitään vain eläinlääkärin valvonnassa. Esimerkiksi broilerimme on jo täysin antibioottivapaata ja possummekin valtaosin.

2. Ruoka-alan huippuosaajat

Valmistamme puhtaasta ja arvokkaasta liharaaka-aineesta tarkoin valvotuista oloissa maailman puhtaimpia ruokatuotteita. Niiden tuoteturvallisuus ja maku ovat maailman kärkeä.  Liha- ja ruoka-alan suomalaiset huippuosaajat, moderni tuotanto ja siihen liittyvä tilaus-toimitusketjun hyvä hallinta ovat toimintamme ja kilpailukykymme keskeisiä ominaisuuksia.

3. Asiakkaat ja kumppanit

Asiakkaamme määrittävät tuote- ja palvelutarjontaamme; tuotekehitystämme, tuote- ja palveluratkaisujamme sekä kumppanuus- ja yhteistyömallejamme. Kumppanuus on meille pitkäjänteistä yhteistyötä, jossa molemmat osapuolet kuuntelevat ja ymmärtävät toistensa tarpeet, toiveet ja mahdollisuudet niin käytännön toiminnan kuin vastuullisuudenkin näkökulmasta. 

4. Ruokailijat ja kuluttajat, suomalaiset

Tunnemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tapaan vastuumme niin yksittäisistä suomalaisista ruokailijoista kuin kansanterveydestäkin. Toiminnassamme tämä konkretisoituu turvallisina, terveellisinä ja ravitsevina elintarvikkeina. Tunnemme myös vastuumme toimintamme läpinäkyvyydestä: antamamme tuote- ja muu informaatio on avointa, merkitsevää ja todenmukaista.

Täytämme vastuullisesti tuotetun lihan hankintakriteerit

Julkisten ja yksityisten ammattikeittiöiden kestävä toiminta perustuu samoihin periaatteisiin kuin Atriankin toiminta: vastuullisesti ja eettisesti tuotettuun, turvalliseen, terveelliseen ja ravitsevaan ruokaan.  

Vastuullisesti tuotettujen elintarvikkeiden hankintasuositusten mukaan julkisissa hankinnoissa tulisi laatu- ja hintakriteerien ohella vaatia sellaisten elintarvikkeiden käyttöä, jotka on tuotettu ympäristön kannalta hyvillä viljely- ja tuotantomenetelmillä sekä eläinten hyvinvointia ja elintarviketurvallisuutta edistävillä tavoilla. Me Atrialla täytämme kattavasti nuo kriteerit: 

  1. sianlihassa ja sianlihatuotteissa
  2. siipikarjanlihassa ja siipikarjanlihatuotteissa, sekä 
  3. naudanlihassa ja naudanlihatuotteissa. 

Kriteerit perustuvat Maa- ja metsätalousministeriön/Motivan julkaisemaan Opas vastuullisiin elintarvikehankintoihin -julkaisuun, 3/2017.

Artikkeli: Vastuullisuus elintarvikehankinnoissa on yhä tärkeämpää

Tutustu lihan alkuperään ja vastuullisuuteen

Video

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje