FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Tuotteet 2021

Tuotteet 2021

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen. 

Atrian liha on aina suomalaista.

Ruokaketjumme on maailman puhtain ja turvallisin. Sen toiminnan taustalla vaikuttavat periaatteet, joiden ansiosta ruoan puhtaus, turvallisuus ja eettisyys tuovat paremman mielen kaikkiin ruokahetkiin.
Elintarvikkeiden puhtaus ja turvallisuus ovat meille arvoja, joista emme tingi. Meillä Atrialla on kunnia-asia, että saamme palvella vaativia kuluttajia. Vaadimme myös itseltämme elintarvikkeiden tuottajana paljon. Teemme turvallisessa ja kehittyvässä työpaikassa töitä, jonka lopputulokset tuovat parempaa mieltä ja hyvää elämää kaikille vastuullista ruoantuotantoa arvostaville ihmiselle.
Tästä kaikesta voimme olla aidosti ylpeitä.
 

 

Olemme tehneet parannuksia sähköiseen versioon, jotta kirjan käyttäminen olisi entistäkin helpompaa, ole hyvä!

Näin käytät.
Selaile järjestyksessä tai siirry haluamallesi sivulle klikkaamalla sisältöluettelon otsikkoa. Alkuosan uutuus-, Atria Mureat-, kasvisruoka- ja tilamerkittyjen tuotteiden tarkempiin tuotetietoihin pääset klikkaamalla tuotteen edessä olevaa sivunumeroa. Pdf-tiedoston hakutoiminnolla voit hakea tuotteita tuotenumeroilla tai millä tahansa tuotetiedoissa esiintyvällä hakusanalla.

Maistuvaa ruokavuotta 2021!

Selaa tai lataa Tuotteet 2021 

 

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje