Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.
Sadonkorjuu ja syksyn juhlat ovat ruokavuoden palkitsevinta aikaa raaka-aineiden ollessa parhaimmillaan. Sadonkorjuun raaka-aineet, kuten tuoreet kotimaiset juurekset sopivat suomalaisen lihan makupariksi täydellisesti. Resepteissä on haluttu keskittyä suomalaiseen suuhun sopiviin aitoihin makumaailmoihin sekä syksyn raaka-aineisiin parhaiten sopiviin perinteisiin valmistustapoihin. Innostavia ja helppoja reseptejä, jotka rakentuvat syksyn juhlateemojen alle sadonkorjuun toimiessa teemana.
Suomalaisen lihan jäljitettävyys on kilpailuetu
Atrian asiakkaille asetus ’lihan alkuperämää on ilmoitettava kirjallisesti’ ei aiheuta päänvaivaa: Atria-tuotemerkin liha on suomalaista. Kun tarjoat omille asiakkaillesi Atria-merkin tuotteita, voit samalla kertoa, että liha on 100-prosenttisen suomalaista. Aina.
Atrialaisen lihan alkuperään voit luottaa.
JOULU ON
Tällöin pöytään katetaan laatikoiden ja rosollin ohella puhdasta ja turvallista suomalaista lihaa.
Joulu 2020
Odotamme erityisesti tilauksia joululaatikoista, salaateista ja kinkuista niin viipaleina kuin kokonaisinakin.
Katso tuotteiden toimitusajat ja koko joulun valikoima valikoimaesitteestä.