FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Rakenna monipuolinen ruokalista ensiluokkaisista raaka-aineista
Syksy on ruokasesongin aikaa

Atrian syksyn uutuuksissa korostuu laadukas, suomalainen liharaaka-aine. Hyvä ruoka on parhaita aseita silloin, kun halutaan tarjota elämyksiä ja piristystä syksyn ruokalistatarjontaan. Uutuuksistamme on helppo ja pienelläkin varioinnilla loihtia uusia, herkullisia makuja. Hyödynnä syksyn sesongin kotimaisia kasviksia kotimaisen lihan kanssa. Kotimaisuuden arvo asiakkaiden keskuudessa on tutkitusti korostunut entisestään joten raaka-ainevalinnoilla todella on merkitystä.

Uutuuksien lisäksi kannattaa tutustua syksyn ruokajuhlat materiaaliin. Sieltä saat herkullisemmat vinkit koko syyskauden buffetpöydän resepteihin ja houkutteleviin kattauksiin arkeen sekä juhlaan.

 

Ruokajuhlat. Ideoita ja inspiraatiota syksyn ruokasesonkiin, tutustu tästä.

 

Näitä tuotteita asiakkaamme ostavat
Atrian tuotteiden Hittilista

Atrian hittilista sisältää Atrian tuotteisiin oivallisesti sopivia, kiinnostavia ja ajanmukaisia vinkkejä ravintoloiden ruokalistoille. Hittilista tarjoaa helppoja ja nopeita ateriaideoita, perinteisiä ruokalajeja pienellä twistillä sekä kiinnostavia makuja maailmalta. Ideoiden reseptiikkaa löytyy runsaasti verkosta, sovella oman tyylisi mukaan Atrian laadukkailla tuotteilla.

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje