FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Atria 500g Takkalenkki

Atria Takkalenkki 10x500g

Atria Takkalenkki on maistuva, perinteinen lenkkimakkara vaikkapa takkatulen loimussa nautiskeluun. Kokeile Takkalenkkiä myös pizzassa! Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Laita valmis pizzapohja leivinpaperin päälle pellille. Mausta tomaattipyree murskatulla valkosipulilla, pippurilla ja yrttimausteilla. Levitä seos pizzapohjan päälle. Kuori ja suikaloi 1/2 takkalenkkimakkarasta. Suikaloi paprika ja viipaloi tomaatit sekä herkkusienet. Levitä ainekset pizzapohjan päälle, tomaattiviipaleet päällimmäiseksi. Voit ripotella niille vähän yrttimausteita. Peitä pinta juustoraasteella. Paista uunissa noin 15 minuuttia ja herkku on valmis nautittavaksi.

MAKKARA

Ainesosat:

Lihapitoisuus 35 %
Lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita 53 %
Tilausyksikkö: 10x500g
Alkuperämaa: Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi.

Tuotekoodit

Atrian tuotenumero: 7400
VALO-koodi: 7403
GTIN-koodi: 6407870074034
Tukkukoodi Tuko: 396432
Tukkukoodi Meira: 12040
Tukkukoodi Kesko: 20010351

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Kuori makkara ja laita se uuninkestävään astiaan. Kuumenna uunissa 200 °C n. 10–15 min.

Säilytysohje

alle +6 °C

Mauste- ja aromitiedot

Aromit: Korianteri, Kumina, Muskotti, Muskottipähkinä, Mustapippuri, Valkosipuli

Pakkaustiedot

Pakkaus PUG Määrittelemätön
Vakuumipakkaus
Hävittämisohje Energiahyödyntäminen

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 1030,0 kJ
Energia 250,0 kcal
Rasva 20,0 g
josta tyydyttynyttä 7,7 g
Hiilihydraatit 11,0 g
josta sokeria 0,8 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 7,8 g
Suola 2,0 g

Suolaa (NaCl): 1,7 g

Erityisruokavalio

Ei sisällä laktoosia
Ei sisällä gluteenia

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje