Atria Takkalenkki 10x500g
Atria Takkalenkki on maistuva, perinteinen lenkkimakkara vaikkapa takkatulen loimussa nautiskeluun. Kokeile Takkalenkkiä myös pizzassa! Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Laita valmis pizzapohja leivinpaperin päälle pellille. Mausta tomaattipyree murskatulla valkosipulilla, pippurilla ja yrttimausteilla. Levitä seos pizzapohjan päälle. Kuori ja suikaloi 1/2 takkalenkkimakkarasta. Suikaloi paprika ja viipaloi tomaatit sekä herkkusienet. Levitä ainekset pizzapohjan päälle, tomaattiviipaleet päällimmäiseksi. Voit ripotella niille vähän yrttimausteita. Peitä pinta juustoraasteella. Paista uunissa noin 15 minuuttia ja herkku on valmis nautittavaksi.
MAKKARA
Ainesosat:
Lihapitoisuus 35 %Lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita 53 %
Tilausyksikkö: 10x500g
Alkuperämaa: Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi.
Tuotekoodit
Atrian tuotenumero: 7400VALO-koodi: 7403
GTIN-koodi: 6407870074034
Tukkukoodi Tuko: 396432
Tukkukoodi Meira: 12040
Tukkukoodi Kesko: 20010351
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Kuori makkara ja laita se uuninkestävään astiaan. Kuumenna uunissa 200 °C n. 10–15 min.Säilytysohje
alle +6 °CMauste- ja aromitiedot
Aromit: Korianteri, Kumina, Muskotti, Muskottipähkinä, Mustapippuri, ValkosipuliPakkaustiedot
Pakkaus | PUG Määrittelemätön |
Vakuumipakkaus | |
Hävittämisohje | Energiahyödyntäminen |
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa) | |
---|---|
Energia | 1030,0 kJ |
Energia | 250,0 kcal |
Rasva | 20,0 g |
josta tyydyttynyttä | 7,7 g |
Hiilihydraatit | 11,0 g |
josta sokeria | 0,8 g |
Ravintokuitu | 0,0 g |
Proteiini | 7,8 g |
Suola | 2,0 g |
Suolaa (NaCl): 1,7 g
Erityisruokavalio
Ei sisällä laktoosiaEi sisällä gluteenia