FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Atria 350g Chicken Vindaloo

Atria Chicken Vindaloo 3x350g

Chicken Vindaloo vie sinut makumatkalle Intiaan. Atrian Chicken Vindaloo on valmistettu suomalaista broilerista, riisistä ja kasviksista sekä intialaisittain maustetusta vindaloo-kastikkeesta, jossa maistuu mm. chili, inkivääri ja valkosipuli. Chicken Vindaloo on maukas valmisateria, jonka lämmität kätevästi mikroaaltouunissa. Maukas Chicken Vindaloo -ateria ei sisällä laktoosia tai natriumglutamaattia. Jos haluat tuunata lämmitettyä ateriaa, lisää päälle tuoreita yrttejä ennen tarjoilua.

BROILERIA, RIISIÄ JA KASVIKSIA MAUSTEISESSA KASTIKKEESSA

Ainesosat:

Tilausyksikkö: 3x350g
Alkuperämaa: Broilerinlihan alkuperä Suomi

Tuotekoodit

Atrian tuotenumero: 6001
VALO-koodi: 6000
GTIN-koodi: 6407860060016
Tukkukoodi Kesko: 21090621

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Avaa kalvoa hieman kulmasta ja kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Anna vetäytyä hetki, poista kalvo kokonaan varovasti repäisemällä. Sekoita. Rasia voidaan lämmittää ainoastaan mikroaaltouunissa.

Säilytysohje

alle +6 °C

Mauste- ja aromitiedot

Mausteet: Chili, Curry, Inkivääri, Juustokumina, Kaneli, Kardemumma, Korianteri, Kurkuma, Lipstikka, Maustepippuri, Mustapippuri, Persilja, Sinapinsiemen, Sipuli, Valkosipuli
Aromit: Inkivääri, Paprika

Pakkaustiedot

Pakkaus BX Rasia
Hävittämisohje Energiahyödyntäminen / EYU, Materiaalikierrätys / MRC

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 451,0 kJ
Energia 107,0 kcal
Rasva 3,8 g
josta tyydyttynyttä 1,5 g
Hiilihydraatit 13,0 g
josta sokeria 3,3 g
Ravintokuitu 1,0 g
Proteiini 4,4 g
Suola 0,90 g

Suolaa (NaCl): 0,9 g

Erityisruokavalio

Ei sisällä laktoosia
Ei sisällä gluteenia

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje