Atria Viljaporsaan Luuton Juhlakinkku pakaste 4xn5kg
Perhetilan Viljaporsaan luuton juhlakinkku on viiden kilon pakastekinkku ja joulupöydän ehdoton kunkku. Perhetilan kinkku on kasvatettu ilman antibiootteja ja pakkauksesta pystyt näkemään juhlakinkkusi alkuperän aina maatilalle saakka. Muista ottaa joulukinkku sulamaan hyvissä ajoin ennen kypsennystä.
SUOMALAINEN PAKASTETTU VILJAPORSAAN KINKKU, LISÄTTY VETTÄ
Ainesosat:
Tilausyksikkö: 4xn5kgAlkuperämaa: Sianlihan alkuperä Suomi
Tuotekoodit
Atrian tuotenumero: 2848VALO-koodi: 2844
GTIN-koodi: 2378284800004
Tukkukoodi Kesko: 21141731
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää. Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.Säilytysohje
Tuorekinkun säilytys: alle +6 °C avaamattomana etiketissä ilmoitettuun päivämäärään saakka.Pakkaustiedot
Pakkaus | PUG Määrittelemätön |
Vakuumipakkaus | |
Hävittämisohje | Energiahyödyntäminen |
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa) | |
---|---|
Energia | 924,0 kJ |
Energia | 223,0 kcal |
Rasva | 18,0 g |
josta tyydyttynyttä | 6,2 g |
Hiilihydraatit | 0,0 g |
josta sokeria | 0,0 g |
Ravintokuitu | 0,0 g |
Proteiini | 15,0 g |
Suola | 1,8 g |
Suolaa (NaCl): 1,6 g
Erityisruokavalio
Ei sisällä laktoosiaEi sisällä gluteenia