FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Atria Takuumurea naudan ulkofileepihvi nuijittu pakaste n4kg/n200g

Atria Takuumurea Naudan Ulkofileepihvi Nuijittu pakaste n4kg/n200g

Naudan takuumurea ulkofilee pihvi, joka on nuijittu ohueksi. Pihvit on leikattu 200 g kokoisiksi, joista syntyy runsas annos ruokailijalle. Pihvin paistaa nopeasti kypsäksi, joko grillissä, parilalla tai pannulla. Voit maustaa pihvin oman maun mukaan, lihalle sopii hyvin korianteri, sipulijauhe ja mustapippuri. Ulkofilee on mureutettu valvotuissa olosuhteissa -1 asteessa, jolloin lihasta tulee poikkeuksellisen mureaa.

SUOMALAISTA NAUDANLIHAA

Ainesosat:

Tilausyksikkö: 4xn1kg
Alkuperämaa: Naudanlihan alkuperä Suomi

Tuotekoodit

Atrian tuotenumero: 4574
VALO-koodi: 4574
GTIN-koodi: 2378014100008
Tukkukoodi Meira: 1006471

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Sulata pihvit kylmässä. Ota pihvit huoneenlämpöön 1 - 2 tuntia ennen valmistamista. Pyyhi pihvien pinnat. Paista 2-4 min. kuumalla pannulla vähäisessä öljyssä. Mittaa lihan sisälämpötila paistomittarilla (RARE ~ 50 °C, MEDIUM ~ 60 °C, WELLDONE ~ 70 °C). Anna vetäytyä.

Säilytysohje

Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Valmiste säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun Parasta ennen -ajankohtaan saakka, jääkaapissa (+6 °C) 3 vrk. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen

Pakkaustiedot

Pakkaus PUG Määrittelemätön
Vakuumipakkaus
Hävittämisohje Energiahyödyntäminen, Materiaalikierrätys, Muovipakkausjäte

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 474,0 kJ
Energia 112,0 kcal
Rasva 3,0 g
josta tyydyttynyttä 1,6 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 21,0 g
Suola 0,10 g

Suolaa (NaCl): 0 g

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje