FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Suomalainen haluaa syödä
vastuullisesti

Meille suomalaisille ei ole yhdentekevää, mistä ruokamme tulee. Se kertoo meistä kansana paljon. Elintarvikkiden puhtaus ja turvallisuus ovat meille itsestään selvyyksiä. Arvoja, joista emme halua tinkiä. Olemme Atrialla ylpeitä siitä, että saamme palvella vaativia kuluttajia, sillä vaadimme myös itseltämme elintarvikkeiden tuottajana paljon.

Tutkimuksen mukaan jopa 77% suomalaisista haluaa, että heidän nauttimansa ruoka on suomalaista alkuperää. Ruoan kotimaisuus on tärkeää etenkin vanhemmille ikäluokille, mutta sen merkitys on kasvanut myös nuorilla. Kotimaisuus vaikuttaa aiempaa enemmän myös ostopäätökseen. Ruokaa halutaan nauttia hyvällä omallatunnolla ja sen laatuun halutaan panostaa.

Haluamme tietää, mistä ruoka lautasillemme tulee. 58 % suomalaisista pitää tärkeänä, että suomalaiset elintarvikkeet voidaan jäljittää maatilalle saakka. On huomattavaa, että peräti 42 % suomalaisista pitää tärkeänä tietää myös ruoan raaka-aineen tuottajan (Lähde Suomi Syö –tutkimus 2018).

Haluamme siis syödä hyvin, vastuullisesti ja eläimien hyvinvointia kunnioittaen. Ennen kaikkea, hyvällä maulla.

Muista myös nämä tuotteet
Ruokalistasuunnittelussa

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje