FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Kasleri on ammattikeittiöiden suosikki

  • Porsaan kasleri on suosittu raaka-aine ammattikeittiöissä. Kasleri leikataan viljaporsaan etuselästä, josta saa maukkaita pihvejä ja paloja. 
  • Monipuolinen ja maukas possu taipuu moniin ruokiin. Tänä kesänä tuomme markkinoille kaksi uutuuskasleria, jotka katoavat lounaspöydästä vilauksessa parempiin suihin: miedosti suolattu kasleri on monikäyttöinen luottotuote, tryffeli-kasleri taas ihastuttaa mahtavalla maullaan.
  • Uutuustuotteiden juju on siinä, että kasleri on halkaistu valmiiksi pitkittäin. Se helpottaa tuotteiden käyttöä – kasleri on helppo viipaloida tarjolle esimerkiksi buffet-pöytään.
  • Molemmat uutuudet ovat tuoretuotteita ja ne myydään raakana.
  • Atrian valikoimassa on nyt jatkossa kuusi herkullista, monikäyttöistä kaslerituotetta. Neljä aiemmin lanseerattua tuotetta ovat

 

2392 Atria Viljaporsaan Kassler Tryffeli n2,8kg

 

tryffelikasleri.jpg

Huumaavaa makua aidosta tryffelistä

Sisältää aitoa tryffeliä, ammattilaisten testaama. Valmiiksi maustettu ja suolattu tuote varmistaa tasalaatuisen lopputuloksen.

Valmiiksi halkaistu kassler tehostaa ja helpottaa ruoan valmistusta. Yhden halkaistun kasslerin paino on noin 1,4 kg. Pakkauksessa 2 kpl halkaistuja kasslereita.

Alkuperämaa: Suomi

Ainekset: viljaporsaan kassler (88 %), vesi, jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), mausteet (vihreä paprika, mustapippuri, purjo, sipuli, timjami, valkosipuli, persilja, lipstikka, tryffeli, chlorella), aromit, dekstroosi, sienijauhe, sokeri, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine ksantaanikumi.

2932 Atria Viljaporsaan Kassler Miedosti Suolattu n2,8kg

Kasleri miedosti suolattu.jpg

Kypsyy nopeasti ja pysyy mehukkaana.

Sopii mainiosti vaikkapa pulled porkiin, tacoihin, kastikkeisiin tai pihveihin. Mausta oman konseptisi mukaan! Erinomainen raaka-aine suuriin tilaisuuksiin nopeuttamaan prosessia. Valmiiksi suolattu, tasalaatuinen tuote. Yhden halkaistun kasslerin paino on noin 1,4 kg. Pakkauksessa 2 kpl halkaistuja kasslereita.

Alkuperämaa: Suomi

Ainekset: viljaporsaanliha (90 %), vesi, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine ksantaanikumi, aromi.

 

Tuotteeseen liittyviä reseptejä

Tässä muutama resepti johon tuote sopii hyvin.

Muuta tuotteeseen liittyvää

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje